Brengt Leko zondag verrassende naam aan de aftrap?

27 juli 2018 20:30 - Club Brugge moet zondag in de seizoensopener tegen KAS Eupen een waslijst aan spelers missen: door blessures of transferperikelen. Van een type 11 is nog lang geen sprake, dus moet Ivan Leko voorlopig een beetje puzzelen. 

Letica is een certitude tussen de palen. Achterin geraakt Mechele niet fit en kiest de trainer 3 namen uit het vijftal Decarli, Denswil, Mitrovic, Peres, Poulain. Op de flanken worden Danjuma en Cools verwacht. Twee van de drie centrale namen zijn met Vormer en Vanaken ook al ingevuld. De derde is een vraagteken: krijgt Mats Rits opnieuw z’n kans of komt de amper 17-jarige Brandon Baiye verrassend aan de aftrap?

“In die 5 weken voorbereiding toonde hij dat hij het niveau aankan. Dan moet je bij een team als Club Brugge geen rekening houden met namen, status of leeftijd. Of je nu 36 of 17 bent, de beste speelt”, aldus Leko op de persconferentie vrijdag voor de match tegen Eupen. Voorin krijgen we zo goed als zeker Vossen en Wesley te zien.

Leko kwam nog even terug op de figuur van Brandon Baiye: “Ik ben natuurlijk extra gelukkig en trots dat het iemand van ons is, van onze Academy. Dat geeft de mensen binnen de Club extra vertrouwen dat je kansen krijgt als je goed genoeg bent”, lezen we op de officiële website.

 

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.