Club Brugge komt met slecht nieuws over blessure Diatta

Krepin Diatta van Sarpsborg 08 naar Club Brugge

23 juli 2018 13:56 - Club Brugge won gisteren dan wel de Supercup tegen Standard, minder nieuws was dat Krépin Diatta een zware blessure opliep en met een draagberrie van het veld gedragen werd. 

Dat gebeurde in de 77ste minuut na een stevig contact met Collins Fai van Standard. Ondertussen heeft Club gemeld dat de Senegalese flankspeler een zware hersenschudding heeft opgelopen en een polsbreuk. Verwacht wordt dat de speler ongeveer één maand uit de roulatie zal zijn.

UPDATE:

Volgens zijn persoonlijke chauffeur en begeleider Philippe Merveille dient de diagnose bijgesteld te worden naar een breuk in de linkerhand en geen polsbreuk. Ook zou Diatta geen hersenschudding hebben.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.