Club Brugge laat verdediger naar Nederland vertrekken

Ivan Leko (trainer Club Brugge)

03 juli 2018 13:48 - Club Brugge heeft vandaag een uitgaande transfer officieel gemaakt. De landskampioen laat Niels Verburgh definitief vertrekken naar Nederland. 

De jonge verdediger werd na de winter zonder aankoopoptie uitgeleend aan Waasland-Beveren. Het was via zijn ex-coach Sven Vermant dat hij op de Freethiel terecht kwam. De 20-jarige heeft ondertussen een contract getekend bij Roda JC, dat afgelopen seizoen uit de Nederlandse Eredivisie degradeerde.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.