‘Club Brugge verliest transferstrijd tegen onverwachte eersteklasser’

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

31 juli 2018 10:56 - Club Brugge is nog niet klaar met zijn huiswerk op de transfermarkt en wil de komende weken nog enkele spelers binnenhalen. Het mag echter wel één naam van zijn verlanglijstje schrappen en dat door toedoen van een Belgische club.

In Servië was men de voorbije weken zeker dat Djordje Jovanovic op weg was naar Club. Er was zelfs sprake van een akkoord tussen Blauw-Zwart en Partizan, maar de transfer wordt nu toch nog gekaapt. Volgens Het Laatste Nieuws is het verrassend genoeg Lokeren dat met de 19-jarige spits gaat lopen.

De entourage van Jovanovic zou het immers belangrijk vinden dat de jongeling in deze fase van zijn carrière aan spelen toekomt. Bij Lokeren heeft hij daar uiteraard meer kans toe dan bij Club, waar hij niet als een onmiddellijke versterking gezien werd.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.