‘Club denkt aan middenvelder die op WK actief was’

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

11 juli 2018 14:52 - Club Brugge wil na het afhaken van Timmy Simons een paar spelers achter de hand hebben op het middenveld. Om die reden werd Mats Rits al binnengehaald, maar het bestuur denkt nog aan een andere piste. 

Club zou zijn oog hebben laten vallen op Saeid Ezatolahi, international bij Iran en actief op het voorbije WK. De 21-jarige middenvelder ligt onder contract bij Rostov en volgens lokale media in Iran heeft de Belgische landskampioen geïnformeerd naar de voorwaarden om de speler over te nemen.

Ezatolahi verzamelde al 27 caps voor zijn land en speelde in 2 matchen op het voorbije WK: 76 minuten tegen Portugal en tegen Spanje zelfs de hele match. In de openingswedstrijd tegen Marokko kwam hij niet van de bank. Vorig seizoen leende Rostov hem uit aan reeksgenoot Amkar Perm op het hoogste niveau, een club die ondertussen failliet verklaard werd.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.