Club en Steaua Boekarest houden elkaar in evenwicht in oefenpot

Nakamba en Denswil duim omhoog (Club Brugge - Standard)

04 juli 2018 21:05 - Club Brugge heeft vanavond op oefenstage in het Nederlandse Garderen 1-1 gelijkgespeeld tegen de Roemeense kampioen en traditieclub Steaua Boekarest. Doelman Guillaume Hubert stopte in de 76ste minuut (bij 1-1) een strafschop.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.