Club haalt speler binnen die volgens eigen voorzitter ‘niveau niet aankon’

Matej Mitrovic (Club Brugge - KRC Genk)

19 juli 2018 23:20 - Het is wachten op de officiële berichtgeving, maar de voorzitter van Besiktas heeft bevestigd dat Matej Mitrovic opnieuw op weg is naar Brugge. Sinds de winterstop werd de Kroatische verdediger al gehuurd van de Turkse topclub. 

Tegen Futbol Arena was Besiktas-voorzitter Fikret Orman redelijk streng voor Mitrovic: “We kochten hem met het oog op de toekomst. Maar we doen hem nu van de hand omdat hij zich toch nog meer moet ontwikkelen. Met Pepe, Tosic, Vida en Necip hebben we al goede verdedigers en hij kon dat niveau niet aan.”

Club zou ongeveer 3,9 miljoen euro op tafel leggen om de Kroaat definitief over te nemen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.