Club is het beu en wil overbodige speler terug op training

Gedoz - Butelle - Van Rhijn - Mechele - Cools - Pina - Wesley - Claudemir - Refaelov - Denswil - Bolingoli (Club Brugge - Kopenhagen)

21 juli 2018 23:22 - Een week voor de competitiestart wil Club een goed zicht krijgen op de in- en uitgaande transfers. Het bestuur hoopte Tomas Pina te verkopen aan Deportivo Alaves in de Primera Division, maar de onderhandelingen blijven aanslepen. 

Pina speelde vorig seizoen op huurbasis voor Alaves en daar waren ze zo tevreden over hem dat ze de middenvelder graag definitief willen aanwerven. Blauw-zwart heeft een prijs van 2,5 miljoen euro op z’n hoofd gezet.

Volgens Cadena Ser talmt Alaves omdat het beseft dat Pina niet meer in de Brugse plannen past om op die manier de prijs drukken. De speler onderhield zijn conditie tot dusver individueel in Spanje, maar Club is de situatie beu. Pina moet zich maandag op training melden en het stuurt daarmee een duidelijk signaal naar Alaves.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.