Club leent middenvelder uit aan provinciegenoot

Dennis, Limbombe en Vanlerberghe (Westkapelle - Club Brugge)

23 juli 2018 14:07 - Club beschikt over een ruime kern die voor 31 augustus moet doorgelicht en afgerond worden. Jordi Vanlerberghe mag om die reden de rest van het seizoen op huurbasis volmaken bij KV Oostende. 

Daar komt hij met KVO-trainer Gert Verheyen een oude bekende tegen. Vanlerberghe was woensdag nog actief in de oefenpot in Tongeren tegen KV Mechelen, maar behoorde voor de Supercup tegen Standard niet tot de kern.

Vanlerberghe kan centraal in de verdediging en bij voorkeur in het middenveld uit de voeten, maar de concurrentie op Jan Breydel is erg groot. Nakamba, Rits en jongeling Baiye staan voor hem in de hiërarchie op het middenveld.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.