Club leent verdediger uit en het team waarheen doet even slikken

Erhan Masovic (Club Brugge)

30 juli 2018 20:15 - Club Brugge heeft een overtal aan verdedigers en probeert voor iedereen tegen 1 september nog een oplossing te vinden. Voor Erhan Masovic is alvast iets uit de bus gekomen. 

De 19-jarige Serviër die vorig seizoen overkwam van Cukarici in zijn thuisland wordt tot het einde van het seizoen uitgeleend aan AS Trencin uit Slovakije. Op zich geen grote naam, maar wel een club die ervoor bekend staat om jonge spelers beter te maken.

Wesley Moraes speelde voor Trencin en dat geldt ook voor onder meer Moses Simon, Martin Skrtel, Kingsley Madu, Leon Bailey en Samuel Kalu. De hoop bestaat dus dat Masovic ginds helemaal openbloeit en Club vanaf volgend seizoen er een sterke centrale verdediger bij heeft.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.