Club verandert aanvangsuur oefenpot wegens bronzen match Rode Duivels

Brugse mascottes (Club Brugge - Gent)

11 juli 2018 17:59 - Club Brugge speelt zaterdag een oefenwedstrijd in Deinze tegen Hapoel Haifa. Omwille van de kleine WK-finale van de Rode Duivels om 16u wordt het aanvangsuur van de vriendschappelijke match verlaat naar 19u i.p.v 18u30.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.