Coopman uit ongenoegen over zijn situatie

Sander Coopman traint mee met Club Brugge

17 juli 2018 21:02 - Sander Coopman hoopt nog altijd op een transfer naar Zulte Waregem of Racing Genk, maar is nog steeds een speler van Club Brugge. Die situatie zint hem duidelijk niet. 

Coopman werd vorig seizoen al uitgeleend aan Zulte Waregem, maar Essevee wou de transferprijs van 2 miljoen euro niet betalen. Racing Genk toonde interesse via trainer Clement, ook daar kwam geen akkoord uit de bus. Omdat Leko geen toekomst ziet in Coopman bij Club, lijkt hij op een dood spoor te zitten tijdens de voorbereiding.

Die onzekerheid duurt blijkbaar te lang voor Coopman en hij postte een opvallend verhaal op zijn Instagram-account met een foto van zichzelf op training en de tekst: If they don’t respect you, respect yourself and leave that situation. 

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.