Devroe dreigt: “Wie spelletjes speelt, wacht een onaangename verrassing op 1 september”

28 juli 2018 14:50 - Anderlecht opent zaterdagavond om 18u het voetbalseizoen in Kortrijk, zeker geen makkelijke verplaatsing. Ondertussen blijft de transferperiode voor onrust zorgen, zoals bij de meeste teams. Al gaan ze bij Anderlecht nog net een stapje verder. 

Lukasz Teodorczyk en Isaac Kiese Thelin lieten uitschijnen dat ze niet weg moeten bij Paars-wit en zich volop concentreren op het nieuwe seizoen. Tot ergernis van algemeen manager Luc Devroe: “Zei de makelaar van Teo dat zo tegen jou? Ja? Dan luisterde hij niet goed naar mij. Mijn Engels zal niet goed genoeg zijn, zeker? Misschien moet ik eens een andere taal proberen, maar Pools kan ik helaas niet”, lezen we in Het Laatste Nieuws.

“Wie spelletjes speelt en hier op 1 september nog zit, wacht een onaangename verrassing. Onze voorzitter bewees al dat hij grote namen naar de B-kern durft sturen.” Bij KVO moesten vorig seizoen Berrier en Gano toekijken van de zijlijn na onenigheid binnen de club.

Ook Kara en Obradovic zouden moeten vertrekken. Voor Dendoncker kwam een bod van 18 miljoen euro binnen van Marseille. “Wij weten van niks. Anderlecht heeft ons niet laten weten dat we beter andere oorden opzoeken”, reageren de betrokken spelers.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.