‘Deze club meldt zich voor Rotariu’

Dorin Rotariu (Club Brugge - AZ)

10 juli 2018 16:58 - Dorin Rotariu kreeg voor het tweede seizoen op rij geen kans in de voorbereiding van trainer Ivan Leko en mag dus uitkijken naar een andere werkgever. 

Ondanks een succesvolle uitleenbeurt aan Moeskroen vorig seizoen en zijn status als Roemeens international bleef concrete interesse de voorbije maanden uit. Club wil graag een deel van zijn transfersom recupereren en wil hem liever niet meer verhuren.

Blauw-zwart nam Rotariu voor 3 miljoen euro over van Dinamo Boekarest en volgens lokale media zou stadsgenoot en aartsrivaal Steaua Boekarest zich ondertussen gemeld hebben voor de speler. De landskampioen wou hem vroeger al graag binnenhalen, maar de speler verkoos toen een overstap naar het buitenland. Mogelijk kan de grootste club van Roemenië nu dan toch z’n slag slaan.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.