‘Deze ploeg wil 5 miljoen geven voor Bolingoli’

Boli Bolingoli (Club Brugge - Gent)

26 juli 2018 23:16 - Jullie waren hem misschien al vergeten, maar Boli Bolingoli speelde in een recent verleden ook nog voor Club Brugge. Hij werd samen met Brandon Mechele uitgeleend aan STVV en vertrok daarna richting Oostenrijk. 

De voormalige Bruggeling doet het uitstekend bij Rapid Wien, want hij speelde zich in de belangstelling van Torino uit de Serie A. Die club wil volgens de fansite Toro tot 5 miljoen euro bieden op de neef van Romelu Lukaku.

Behalve Torino hebben ook enkele clubs uit de Bundesliga interesse in Boli Bolingoli. Een transfer is geen noodzaak voor de linkspoot, want hij ligt nog tot 2020 onder contract en Rapid wil hem graag houden. De hoofdstedelingen eindigden derde vorig seizoen en zijn geplaatst voor de voorrondes van de Europa League.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.