Dit is Hein zijn mening over Björn Engels

27 juli 2018 10:47 - In de Griekse media wordt Björn Engels in verband gebracht met een eventuele transfer naar Anderlecht. In 2017 verhuisde de centrale verdediger voor 7,1 miljoen euro naar Olympiakos. 

Van die verhaaltjes in de Griekse kranten en websites moeten we niet veel geloven, zo blijkt. Algemeen manager Luc Devroe van RSCA is duidelijk in Het Nieuwsblad: “Dat wist ik in april al. Hij is niet het type verdediger dat trainer Vanhaezebrouck wil.”

De voormalige speler van Club ligt niet in de bovenste lade bij de nieuwe coach Pedro Martins en mag uitkijken naar een andere werkgever. Dat wordt geen eenvoudige opgave, want Olympiakos wil nog een groot deel van zijn transfersom recupereren.

Voor Ivan Leko is Engels geen optie. Hij heeft achterin met Mechele, Decarli, Scholz, Mitrovic, Denswil, Poulain en Peres voorlopig genoeg mogelijkheden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.