Dorin Rotariu krijgt nieuwe kans bij mooie club

Dorin Rotariu (Club Brugge - AZ)

21 juli 2018 13:58 - Dorin Rotariu paste vorig seizoen niet in de plannen van Ivan Leko en werd verhuurd aan Moeskroen waar hij het goed deed. Ook bij de start van dit seizoen mocht de Roemeen meteen uitkijken naar een andere club. 

Die heeft hij nu gevonden, want de international gaat aan de slag bij AZ Alkmaar in de Eredivisie. De Nederlanders huren hem voor één seizoen en hebben ook een aankoopoptie bedongen. De flankaanvaller keert dus niet terug naar zijn thuisland waar topclub Steaua Boekarest interesse toonde.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.