Ex-Bruggeling loodst Kroatië naar WK-finale!

11 juli 2018 23:07 - Kroatië heeft zich woensdagavond geplaatst voor de WK-finale door in de halve eindstrijd af te rekenen met Engeland. Ex-Bruggeling Ivan Perisic was de gevierde man bij de Kroaten. 

Al na 5 minuten schilderde Tripper een vrijschop tegen de touwen. De Kroaten, met al twee verlengingen in de benen, hadden het moeilijk, maar konden zich toch nog eens opladen om alles te geven. Na de pauze scoorde Perisic op spectaculaire wijze de gelijkmaker. De Oostblokkers domineerden daarna even, toch vielen geen goals meer binnen de reguliere speeltijd.

In de extra tijd leek Engeland zich aanvankelijk te herstellen, maar de Kroaten vochten als leeuwen en werden beloond. Perisic verlengde een hoge bal slim met de achterkant van het hoofd, twee Engelse verdedigers lieten zich verrassen en Mandzukic scoorde vanuit hun rug de winnende treffer.

Kroatië speelt zondag om 17u de WK-finale in Moskou tegen topfavoriet Frankrijk, met maar liefst 3 verleningen in de benen! België treft Engeland op zaterdag voor het brons om 16u in Sint-Petersburg. Adnan Januzaj Sportpersoonlijkheid van het Jaar in Engeland… we denken van niet.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.