Gabulov op de foto met wereldberoemdheid

29 juli 2018 10:42 - Vladimir Gabulov is nog altijd een doelman van Club Brugge, al zou het bestuur wel van plan zijn om het contract in onderling overleg te ontbinden. Het is alleszins duidelijk dat Ivan Leko niet meer op hem rekent, zelfs niet als vierde doelman. 

Gabulov zat als reservedoelman in de kern van Rusland op het afgelopen WK voetbal en postte gisteren een opvallende foto met president Vladimir Poetin tijdens een huldiging op zijn Instagram-pagina. Het gastland haalde de kwartfinales en verloor daarin met de strafschoppen van de latere finalist Kroatië.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.