Goed nieuws voor Club uit de ziekenboeg

Grote vlaggen Club Brugge (Club Brugge - Antwerp)

25 juli 2018 11:16 - Door het uitvallen van Krépin Diatta heeft Club Brugge een optie minder op de flanken. Naar verwachting zal de Senegalees ongeveer een maand buiten strijd zijn. 

Als Lior Refaelov binnenkort een transfer versiert, valt daar nog een andere speler weg. Ondertussen heeft Ivan Leko wel goed nieuws gekregen uit de ziekenboeg. Aanwinst Clinton Mata van Charleroi werd meteen na zijn transfer geopereerd wegens pubalgie en zou pas vanaf oktober wedstrijdfit geraken.

Opvallend genoeg liep de Angolees dinsdag al rondjes op training en lijkt hij dus een voorsprong te hebben op zijn schema. Het Nieuwsblad vermoedt dat als hij op deze manier progressie blijft maken, de rechterflankspeler mogelijk al in september inzetbaar zal zijn.

 

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.