Leko heeft enkele verrassingen in selectie voor Standard

Ivan Leko en Rudi Cossey

21 juli 2018 18:25 - Ivan Leko heeft zaterdagmiddag zijn selectie bekend gemaakt voor de Supercup van morgen. Dan speelt Club Brugge in het Jan Breydelstadion tegen bekerwinnaar Standard. 

Anthony Limbombe en Abdoulaye Diaby zitten met een transfer in hun hoofd en op hen wordt niet meer gerekend. Wesley Moraes verkeert in dezelfde situatie, maar met hem zijn andere afspraken gemaakt en de Braziliaan hoort gewoon bij de groep.

Lior Refaelov en Jordi Vanlerberghe lijken niet echt in de plannen van Leko te passen, want zijn er allebei niet bij terwijl jongelingen Baiye en Openda wel tot de kern van 21 behoren. Matej Mitrovic maakte nauwelijks een training mee en is toch geselecteerd na zijn transfer van Besiktas.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.