Leko maakt namen bekend voor KAS Eupen

Ivan Leko arriveert op Jan Breydel

29 juli 2018 00:37 - Club Brugge opent zondagmiddag om 14u30 de competitie tegen KAS Eupen. Ivan Leko maakte een ruime kern van 21 namen bekend voor de partij tegen de Panda’s

Van die 21 vallen morgenmiddag nog 3 namen af. De 3 doelmannen zijn Letica, Horvath en Hubert. Verdedigers: Denswil, Decarli, Scholz, Poulain, Mitrovic, Peres. Middenvelders: Baiye, Vormer, Vanaken, Rits, Cools, Tomecak. Aanvallers: Wesley, Vossen, Schrijvers, Danjuma, Openda, Dennis.

Deze jongens ontbreken allemaal: Mechele, Vlietinck, Mata, Refaelov, Nakamba, Diaby, Diatta, Limbombe. Om het nog niet te hebben over spelers die eigenlijk geen kans meer krijgen zoals Coopman, Pina of Gabulov.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.