Leko verklaart waarom Refaelov afwezig was en meldt volgende uitgaande transfer

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

23 juli 2018 15:48 - Lior Refaelov behoorde gisteren tegen Standard verrassend niet tot de kern van Club Brugge. Achteraf legde trainer Ivan Leko uit waarom de publiekslieveling ontbrak. 

“Het is moeilijk werken voor een coach in deze transferperiode. Jongens als Refaelov zijn bezig met hun toekomst. Dat zorgt voor zenuwachtigheid”, wordt onze coach geciteerd in Het Belang van Limburg. Waar zijn toekomst ligt, is voorlopig nog onduidelijk: terug naar zijn thuisland Israël of wordt hij met zijn oud-trainer Preud’homme herenigd bij Standard?

Ondertussen raakte ook bekend dat Fran Brodic Club definitief verlaat. De Kroatische spits gold als een groot talent, maar na uitleenbeurten aan Antwerp en Roeselare wordt hij nu gratis ingelijfd door de Italiaanse derdeklasser Catania. Daar was hij vorig seizoen ook al actief op huurbasis.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.