Leko verwacht nog vuurwerk op de transfermarkt

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

01 juli 2018 13:00 - Club Brugge stelde vandaag aanwinst nummer zes voor. De Braziliaanse verdediger Luan Peres Petroni heeft voor vier seizoenen in het Jan Breydelstadion getekend. Blauw-zwart is echter nog lang niet klaar met winkelen en ook coach Ivan Leko verwacht nog vuurwerk op de transfermarkt.

Na de 0-6 oefenzege op Torhout  was Ivan Leko tevreden. “We zijn nu 2 weken bezig en ik ben blij met wat ik al gezien heb. Week na week zie je dat de automatismen stilaan terugkomen en dat geeft me een goed gevoel. Het is nu vooral belangrijk om op alle vlakken steeds progressie te maken. We winnen vandaag wel met 6-0 en dat kon zeker nog meer zijn, maar dat is nu niet het belangrijkste”, vertelt Leko op de officiële website van FCB.

De nieuwkomers zijn goed begonnen bij Club Brugge maar de Kroaat verwacht nog vuurwerk op de transfermarkt en ziet nog zeker twee à drie nieuwe namen komen. “Wij willen zo goed mogelijk de nieuwkomers integreren. Er is opnieuw een enorme ambitie bij ons, maar onze ploeg is ook nog niet compleet. We verwachten dat er nog 2 à 3 versterkingen bijkomen om op die manier de concurrentie in de groep nog aan te scherpen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.