‘Limbombe en Diaby voorlopig op een dood spoor’

Limbombe en Diaby (Club Brugge - Standard)

26 juli 2018 12:09 - Zondag opent Club Brugge het seizoen in eigen huis tegen KAS Eupen, maar dat zal zo goed als zeker zonder Anthony Limbombe en Abdoulay Diaby zijn. Nochtans staan ze nog altijd onder contract bij Blauw-zwart

Ze azen allebei op een transfer, maar die blijft voorlopig uit. Huddersfield uit de Premier League was topkandidaat om Limbombe over te nemen en de transfer leek bijna rond, maar de Engelsen vonden geen overeenkomst met de speler zelf. Dat weet Het Laatste Nieuws. Hij miste daardoor een groot deel van de voorbereiding en is niet klaar voor de match van zondag.

Hetzelfde geldt voor Abdoulay Diaby. Hij wou de titel verzilveren met een transfer naar het buitenland, maar concrete aanbiedingen blijven achterwege. Levante toont interesse, maar de Malinees twijfelt. Ook hij miste de voorbereiding en hoeft niet te rekenen op een plek in de kern voor de competitieopener dit weekend.

Refaelov, Wesley en Denswil waren woensdag niet op training wegens transferperikelen. Met Wesley en Denswil is wel de afspraak gemaakt dat ze inzetbaar blijven zolang een transfer niet rond is. Refaelov onderhandelt met clubs uit Israël en Standard en zit in dezelfde situatie als Limbombe en Diaby. Hij hoeft normaal niet te rekenen op speelminuten komende zondag. Op de koop toe zijn Mechele, Nakamba en Dennis niet wedstrijdfit.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.