‘Limbombe hoeft niet te wanhopen, nog één struikelblok voor transfer’

Anthony Limbombe (Club Brugge - Sint-Truiden)

31 juli 2018 09:44 - In de eerste twee wedstrijden van het nieuwe seizoen deed Ivan Leko geen beroep op Anthony Limbombe. De eenmalige Rode Duivel zit immers met zijn hoofd bij een transfer. Die leek hij ook bijna beet te hebben, maar de overgang naar Huddersfield sprong nog af.

Toch hoeft Limbombe niet te wanhopen, want er is nog altijd voldoende interesse uit Engeland. Ook Newcastle United en Southampton worden immers al een tijdje genoemd en volgens The Sun zouden vooral die eerste concreet zijn.

Er is echter nog één struikelblok dat Newcastle ervan weerhoudt vol voor Limbombe te gaan. Eerst moeten ze immers nog Christian Atsu zien te verkopen. Die geniet interesse van uitgerekend Huddersfield.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.