Martinez geeft Bruggeling hoop op selectie Rode Duivels

Roberto Martinez (bondscoach Rode Duivels)

16 juli 2018 18:03 - België haalde een knappe derde plaats op het WK. Bondscoach Roberto Martinez kan nog grotendeels met dezelfde groep verder, maar staat open voor vernieuwing. 

In september spelen de Rode Duivels een oefeninterland tegen Schotland met het oog op de Nations League. De kans bestaat dat Hans Vanaken hierin een rol van betekenis zal spelen. “De middenvelder maakte het voorbije seizoen indruk bij Club Brugge en Martinez gaf al aan hem te volgen”, lezen we in Het Belang van Limburg.

Als Hans Vanaken in juli en augustus een goede start van het seizoen kan maken in Brugge, is de kans dus groot dat hij tegen Schotland opgeroepen wordt en zijn kans zal krijgen. Mogelijk komen Anthony Limbombe en Brandon Mechele ook in aanmerking voor een selectie, maar daar schrijft het dagblad niets over.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.