Merkwaardige slotfase, 3 VAR-momenten, maar Club klopt Eupen met 5-2

Jelle Vossen applaus (Club Brugge - AZ)

29 juli 2018 16:27 - Club Brugge is goed begonnen aan het nieuwe voetbalseizoen. Op de eerste speeldag won in het eigen huis met 5-2 tegen KAS Eupen. Bij de de pauze was het al 3-0. 

Wesley opende de score en Vossen lukte de 2-0 vanop de stip. Die strafschop kwam er na ingrijpen van de VAR en een handbeweging van Blondelle richting Poulain. Na een enig mooie assist van Vanaken tekende opnieuw Wesley voor 3-0. Voor de pauze leek Tomecak nog een speler van Eupen neer te werken in de zestien, de VAR liet begaan.

Na de pauze scoorde ook Vossen zijn tweede: 4-0. Daarna ging het plots minder. De Panda’s lukten de eerredder via Ocansey en na opnieuw ingrijpen van de VAR (fout Mitrovic) kregen de Oostkantonners een strafschop, die door Garcia werd benut: 4-2. Het beeld van de match keerde en Club moest achteruit. In de slotfase ging de bal weer op de stip na een fout van Mulumba (tweede geel en rood) op Poulain. Vossen maakte zijn derde van de middag: 5-2.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.