Meunier gegeerd door één van de grootste clubs ter wereld

Thomas Meunier is a Bruges Boy

25 juli 2018 23:06 - Thomas Meunier was afgelopen seizoen geen basispion bij PSG, maar speelde een geweldig WK waardoor hij op de radar van verschillende topclubs is gekomen. De Rode Duivel stuurde alvast een stevig signaal naar de Franse topclub. 

Meunier wil een onbetwistbare basispion zijn in de Franse hoofdstad, maar door de aanwezigheid van Dani Alves op de rechtsachter, de beste vriend van Neymar, wordt dat een moeilijk verhaal. Als hij geen garanties krijgt, kijkt de Luxemburger liever uit naar een andere werkgever.

Dankzij het WK heeft Meunier de clubs voor het uitkiezen en niemand minder dan Barcelona is gecharmeerd door de ex-Bruggeling. Ook SSC Napoli en Bayern München volgen de situatie op de voet. Verwacht wordt dat PSG, indien ze bereid zijn om Meunier te laten gaan, een bedrag van ongeveer 30 miljoen euro zal vragen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.