‘Mogelijk heel goed nieuws voor Club over sterkhouder’

Vormer - Wesley - Denswil - Cools

02 juli 2018 18:04 - Het gonst van de transfergeruchten: wie vertrekt en wie komt in de plaats? Nog tot 1 september kunnen de clubs in België hun kern versterken. 

Club Brugge anticipeerde op een mogelijk vertrek van Stefano Denswil met de komst van de Braziliaan Luan Peres, maar nu meldt Het Nieuwsblad dat Denswil geen haast heeft voor een transfer en graag nog de Champions League-campagne zou meemaken met Club Brugge. Een transfer zou dan voor ten vroegste in de winter zijn.

Denswil staat in de belangstelling van Brighton, maar dat is een ploeg die waarschijnlijk zal moeten knokken om het behoud in de Premier League. Daarom verkiest de Nederlander liever nog even het uitstalraam van de Champions League. Wordt ongetwijfeld vervolgd de komende weken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.