‘Na Vadis keert ook Lestienne terug naar Belgische topper’

Maxime Lestienne (Club Brugge)

23 juli 2018 16:18 - Maxime Lestienne werd vorig seizoen na de winter door Rubin Kazan uitgeleend aan Malaga uit de Primera Division. Sindsdien is de flankaanvaller op zoek naar een nieuwe club en die heeft hij nu gevonden. 

Door de aanwezigheid van Luc Devroe bij Anderlecht hoopte de entourage van de ex-aanvaller van Club op een transfer naar Brussel, maar die piste werd nooit echt concreet.

Lestienne keert wel terug naar de Belgische competitie en zal bij Standard de leemte proberen op te vullen die Edmilson nalaat. De Braziliaanse Belg speelde gisteren zijn laatste match voor de Luikenaars in de Supercup en trekt voor bijna 6 miljoen euro naar Qatar.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.