NEC-fans reageren verbaasd op nieuwe voetbalnaam Arnaut Groeneveld

More than football (Club Brugge - Charleroi)

05 juli 2018 22:17 - Club Brugge kondigde enkele weken geleden redelijk verrassend de transfer van Arnaut Groeneveld aan. De jonge Nederlander kwam over van NEC, waar hij al eens de opvolger was van Anthony Limbombe. 

Arnaut is de zoon van een Nederlandse vader en een Nigeriaanse moeder. Behalve Arnaut heeft hij met Danjuma nog een tweede voornaam, die verwijst naar zijn Nigeriaanse roots.

Hij werd op 31 januari 1997 geboren in Lagos, de hoofdstad van Nigeria, maar verhuisde vier jaar later naar het Nederlandse Oss. Bij NEC speelde hij altijd onder de naam Groeneveld, terwijl hij op de website van Club Brugge overal Arnaut Danjuma genoemd wordt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.