Niet normaal welke loonsverhoging Carcela wil bij Standard

Mechele en Nakamba (Club Brugge - Standard)

26 juli 2018 19:40 - Standard opent morgen de competitie tegen AA Gent, maar dat zal zonder Mehdi Carcela zijn. De flankaanvaller bleef na het WK met Marokko een tijdje onwettig afwezig en vraagt ondertussen een fikse loonsverhoging. 

Zijn maatje Edmilson Junior vertrok intussen voor 5,5 miljoen euro naar Qatar. Carcela staat zeker niet afkerig tegenover een verlengd verblijf bij Standard, maar wil zijn goede prestaties van vorig seizoen verzilverd zien in een loonsverhoging.

Momenteel verdient de kwieke dribbelaar 800.000 euro bruto per seizoen. Het Luikse bestuur schrok van zijn nieuwe eisen, want Carcela hoopt op een jaarloon van 2 miljoen euro bruto, méér dan het dubbele dus.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.