Nieuwe aankoop Groeneveld is klaar om te schitteren

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

01 juli 2018 20:11 - Gisteren was Club Brugge te sterk voor KM Torhout. In de tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding wist blauw-zwart met 0-6 te winnen. Nieuwe aankoop Arnaut Groeneveld maakte zijn eerste minuten en was meteen betrokken bij enkele doelpunten.

Op de officiële website van Club Brugge vertelt Groeneveld dat hij klaar is om te schitteren in het Jan Breydelstadion. “Ik hou zeker een positief gevoel over aan mijn eerste wedstrijd. We speelden vrij goed en het is belangrijk om een goed gevoel te creëren in het team. Ikzelf voelde me ook lekker op de linkerflank waar ik altijd al gespeeld heb”, aldus Groeneveld.

Groeneveld was meteen belangrijk voor Club. “Ik was betrokken bij 3 goals vandaag, dus daar ben ik wel tevreden mee. Nu komt de stage er aan en daar gaan we met de groep hard werken. Ik weet van mezelf ook wat de werkpunten zijn, maar dat is ook positief. Ik ga sowieso hard werken en trainen en dan komt dat wel goed.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.