OFFICIEEL: Club Brugge maakt komst nieuwe verdediger bekend

01 juli 2018 11:13 - Club Brugge heeft een nieuwe verdediger binnengehaald. De transfer zat er al een tijdje aan te komen maar de Braziliaanse verdediger Luan Peres Petroni tekent nu een contract voor vier seizoenen in het Jan Breydelstadion.

Voor Club Brugge is dit al de zesde aankoop. Op de offici√ęle website van blauw-zwart staat dat de club vandaag een akkoord bereikte met Ituano Futebol Clube. Afgelopen seizoen speelde de verdediger op huurbasis bij het Braziliaanse Fluminense. Daar kwam hij in de competitie 36 keer in actie.

Naar verluidt betaalt Club Brugge een bedrag tussen de 400.000 en 500.000 euro voor de 23-jarige centrale verdediger. Eerder kwam het nieuws naar buiten dat Petroni toch niet naar Club zou trekken, maar uiteindelijk hebben beide clubs alsnog een akkoord bereikt over de transfer van de Braziliaan.

 

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het offici√ęle Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.