OFFICIEEL: Club Brugge neemt afscheid van jong talent

Club Brugge beloften in UEFA Youth League (Club Brugge - Leicester City)

01 juli 2018 07:07 - Club Brugge heeft officieel afscheid genomen van talentvolle middenvelder Senne Lynen. De 18-jarige verdedigende middenvelder speelde afgelopen maanden al op huurbasis bij het Nederlandse Telstar en die club neemt Lynen nu ook definitief over.

In 2014 kwam Senne Lynen over van Lierse SK maar de middenvelder kon nooit doorbreken in het eerste elftal van Club Brugge. Nu verruilt Lynen België voor de Nederlandse Jupiler League. Bij Telstar tekent de Belgische jeugdinternational een contract voor twee seizoenen. De Nederlandse tweedeklasser is verheugd met de komst van Lynen.

“Uiteraard maakt dit ons enorm trots. Deze overgang is niet iets wat binnen een aantal dagen bedacht is. Lang zijn wij met meerdere partijen bezig geweest Senne binnenboord te houden. Wij hebben Senne kunnen overtuigen het afgelopen seizoen met onze visie, speelwijze en de rol die hij daarin speelt. Wij gaan nog veel plezier aan elkaar beleven”, laat technisch directeur van Telstar Piet Buter op de website van de Nederlandse club weten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.