Om deze opvallende reden wil Meunier graag tegen Engeland spelen

Thomas Meunier is a Bruges Boy

12 juli 2018 22:27 - Zaterdag om 16u speelt België in Sint-Petersburg voor het WK-brons tegen Engeland. Oud-Bruggeling Thomas Meunier kijkt erg uit naar die wedstrijd. 

“Ten eerste willen we winnen uit respect voor alle mensen die ons gesteund hebben de voorbije weken. In Brussel ontvangen worden na twee nederlagen zou toch maar zuur zijn. Ten tweede ben ik altijd fan geweest van het Engelse voetbal.” ”

Paul Scholes, Alan Shearer, … Match of the Day was mijn favoriete tv-programma toen ik kind was. Ik heb nog nooit de kans gehad in Engeland te spelen dus het zou een dubbel plezier zijn tegen Engeland te spelen”, lezen we in Gazet van Antwerpen.

“De match tegen Frankrijk was de enige die ik niet had willen missen. Ik zat in de tribune, maar je wil op dat veld staan. Ik denk wel dat ik iets had kunnen bijbrengen. Of het iets veranderd had aan het resultaat, kan ik niet zeggen. Frankrijk speelde intelligenter dan Japan en Brazilië.”

Wat hij verwacht van de match om het brons? “We zijn gewoon beter dan Engeland. Winnen is geen verplichting, maar we willen het wel. De derde plaats is het minimum.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.