Onder deze ex-trainer van Club had Ivan Leko zelf graag gevoetbald

Ivan Leko (trainer Club Brugge)

21 juli 2018 15:05 - Ivan Leko is bezig aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer bij Club Brugge. In zijn eerste jaar schoot hij meteen de hoofdvogel af en werd landskampioen. De Kroaat kreeg bijzonder veel complimenten voor de manier waarop hij zijn team laat voetballen. 

Tomislav Ivic en Juande Ramos haalt Leko aan als trainers waar hij in zijn spelerscarrière bijzonder veel van opstak. Ivic was zijn coach bij Hajduk Split en Ramos bij Malaga. “Weet je onder wie ik ook graag had getraind? Onder Trond Sollied”, verklapt Leko in Het Nieuwsblad.

“Die was net weg bij Club Brugge toen ik daar kwam. Maar ik vind dat je bij alle ploegen die hij heeft getraind zoals Club Brugge, AA Gent, Olympiakos, enz… al na vijf minuten zijn signatuur kon zien. Chapeau daarvoor.”

“Zonder zich ook maar iets aan te passen aan de tegenstander. Ik denk hetzelfde: bij een topclub moet je altijd uitgaan van je eigen sterkte. Dat is ook mijn visie.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.