Ongeregeldheden tijdens oefenpot Club – KV Mechelen krijgen nog staartje

26 juli 2018 18:21 - Op woensdag 18 juli speelde Club Brugge tijdens een oefenmatch in Tongeren 0-0 gelijk tegen KV Mechelen. De partij werd in de tweede helft stilgelegd omdat supporters van beide teams het met elkaar aan de stok kregen. 

Ook al ging het niet om een competitiewedstrijd, het Bondsparket heeft beide clubs voor dit ongepast gedrag opgeroepen. Wellicht volgt een voorstel tot geldboete. Ref Boucaut moest de match zelfs eventjes staken, waarna hervat werd, maar wel meteen afgefloten op minuut 90 zonder extra tijd.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.