Ontdek zondag deze nieuwigheid in de Noordtribune

Tifo 1891 (Club Brugge - KRC Genk)

27 juli 2018 10:13 - Club Brugge start het seizoen zondag om 14u30 tegen KAS Eupen. Blauw-zwart wordt opnieuw als titelfavoriet naar voren geschoven, terwijl de Panda’s nog maar eens de degradatie proberen te ontlopen. 

Het wordt wel puzzelen voor Ivan Leko zondag. De trainer kan onder meer op dit volledige elftal geen beroep doen tegen Eupen: Gabulov, Mechele, Scholz, Mata, Diatta, Nakamba, Coopman, Refaelov, Limbombe, Diaby en Dennis. Mede daardoor zou het toch wel eens een lastige partij kunnen worden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.