Opstelling Rode Duivels bekend: 1 verrassing in defensie, mét Meunier

Roberto Martinez (bondscoach Rode Duivels)

02 juli 2018 18:46 - De Rode Duivels spelen vanavond om 20u in Rostov hun 8ste finale op het WK tegen Japan. Bondscoach Roberto Martinez heeft zijn opstelling bekend gemaakt. Hij wijzigt het ‘verwachte’ team op 1 plaats, in de defensie. 

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.