Oud-trainer PSV geeft aan dat Club ‘goud in handen heeft’

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

24 juli 2018 16:31 - Wie zondagavond aandachtig de strijd om de Supercup tussen Club Brugge en Standard volgde, kon vaststellen met Arnaut Danjuma Groeneveld een goede beurt maakte. De flankspeler kwam in het tussenseizoen over van NEC waar hij de opvolger was van Anthony Limbombe. 

Bij Club wacht hem precies dezelfde opdracht. Tegen Standard viel hij op door z’n snelheid en techniek, essentieel voor een goede flankspeler. “Hij kreeg geen profcontract bij PSV omdat hij de pech had dat zijn concurrenten uitkwamen voor de Nederlandse jeugdelftallen”, aldus zijn toenmalige trainer Geert Brusselers van de U19 in Het Laatste Nieuws.

“Dat gebrek aan vertrouwen was de voornaamste reden waarom hij besloot om weg te gaan bij PSV. Hij vond het vreselijk dat ze hem niet goed genoeg vonden. Nu staat hij mentaal wel een stuk verder.”

Brusselers kent ook Limbombe van zijn periode bij NEC. “Anthony is meer een opportunist. Hij speelt vanuit zijn gevoel, terwijl Arnaut bewuster bezig is met wat van hem gevraagd wordt. Dat doet hij eveneens over de stappen in zijn carrière. Daarom kan Arnaut misschien verder komen dan Anthony.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.