Schrijvers zonder omwegen: “Dat is niet de bedoeling bij Club Brugge”

06 juli 2018 18:38 - Siebe Schrijvers verliet Racing Genk in het tussenseizoen en hoopt zijn carrière te herlanceren bij Club Brugge. In Limburg gold hij als een groot talent, maar hij wist uiteindelijk nooit door te breken. 

“Genk is de club die mij alles gegeven heeft, maar sportief zag ik geen kansen meer. Dit is niet het afscheid waarop ik gehoopt had, maar ik moest deze beslissing nemen”, kijkt hij terug op zijn periode in Limburg. “Ik wil in Brugge niet meemaken wat ik in Genk heb meegemaakt. Maar het is niet per se zo dat je minder aan spelen toekomt wanneer je een stap vooruit zet.”

“Hans is één van de beste spelers op zijn positie, maar ook voorin kan ik één van de twee plaatsjes innemen. Leko ziet mij ook als spits, maar op de flank spelen, dat is niet de bedoeling”, is Schrijvers duidelijk in Het Laatste Nieuws.

 

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.