Seizoen is nog niet begonnen of bij Anderlecht kijken ze al naar Club

24 juli 2018 12:24 - Vrijdag opent de competitie in de Jupiler Pro League met de wedstrijd tussen Standard en AA Gent. Club start thuis tegen KAS Eupen en Anderlecht trekt naar KV Kortrijk. 

De ambities van Marc Coucke zijn torenhoog in zijn eerste volledige seizoen als voorzitter van Anderlecht. Toch willen ze zich in Brussel verstoppen en wijzen ze naar West-Vlaanderen. “Of Anderlecht favoriet is? Wie kampioen is geworden, zou eigenlijk de grootste favoriet moeten zijn”, aldus algemeen manager Luc Devroe van Anderlecht in Humo.

“Maar ook bij Brugge hoor je onzekerheid. Wat met Limbombe en Moraes? Er zullen al 6 speeldagen voorbij zijn als de spelerskernen pas definitief zijn. Door het WK komt de transfermarkt ook pas later op gang. Tot en met 31 augustus kan nog veel veranderen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.