Seizoen nog maar net begonnen: “Roep Vanderhaeghe tot de orde!”

Yves Vanderhaeghe (KV Oostende)

28 juli 2018 13:00 - De eerste commotie rond de scheidsrechter of de VAR in het nieuwe seizoen, we hebben er niet lang op moeten wachten. In de openingsmatch tegen Standard en AA Gent was het meteen prijs. 

Heel AA Gent was achteraf furieus op scheidsrechter Laforge en de VAR omdat Standard een strafschop kreeg toegekend in de tweede helft na voorafgaandelijk buitenspel. “Het seizoen is nog maar net begonnen of Yves Vanderhaeghe vindt het al nodig om commentaar te geven op de arbitrage”, zegt oud-scheidsrechter Serge Gumienny in Het Belang van Limburg.

“Onbegrijpelijk. Nog voor er één minuut gespeeld was, zette hij al druk op de aanduiding van de scheidsrechter. Ik snap niet dat een club als AA Gent dat zomaar laat gebeuren. Is dat het soort club dat AA Gent wil zijn?”

“Ik heb gehoord dat het Bondsparket strenger zal optreden tegen openlijke kritiek op de scheidsrechters. Wel, dat ze de daad dan nu maar bij het woord voegen en Vanderhaeghe tot de orde roepen. Ze moeten hiermee ophouden. Hij maakt zich alleen maar grandioos belachelijk.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.