Sommige media proberen onrust te zaaien dat Wesley toch nog vertrekt

Vanaken en Wesley (Club Brugge - Standard)

30 juli 2018 14:27 - Club versloeg gisterenmiddag KAS Eupen met 5-2 dankzij onder meer twee goals van Wesley Moraes. Achteraf vertelde de Braziliaan dat hij geen transfer naar Lazio maakt en met Blauw-zwart de Champions League in wil. 

Desondanks zijn er toch sommige media die beweren dat Wesley nog altijd zou kunnen vertrekken als hij blijft scoren aan de lopende band en Club een bod van 15 miljoen euro krijgt, dat niet te weigeren valt. Daarom brengen we nog eens onderstaand nieuws.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.