Teleurstellend resultaat voor zoon van voormalig Club-icoon in voorronde Champions League

12 juli 2018 10:54 - De Rode Duivels moeten zaterdag nog aantreden in de wedstrijd om het brons op het WK, maar ondertussen draait het nieuwe seizoen al op volle toeren. Zo zijn de voorrondes van de Champions League en Europa League aan de gang. 

Dino Spehar is de 24-jarige zoon van Robert Spehar, voormalig speler van Club Brugge. Hij maakte in het tussenseizoen de overstap van CFR Cluj uit Roemenië naar de Albanese landskampioen Kukesi. Voorheen kwam hij onder meer uit voor Osjiek, Dinamo Zagreb en RNK Split in eigen land. Tot een echte doorbrak kwam het nog niet voor de aanvallende middenvelder, die ook als aanvaller uit de voeten kan.

Gisterenavond bleef Kukesi in de eerste voorronde van de Champions League alvast steken op een teleurstellend 0-0 gelijkspel in eigen huis tegen Valletta, de landskampioen uit Malta. Dino Spehar mocht tien minuten voor tijd invallen, maar kon niets meer aan de uitslag veranderen. De return is voor volgende week.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.