Terug windstil rond Limbombe en Wesley

Anthony Limbombe (Club Brugge - Sint-Truiden)

16 juli 2018 20:54 - De laatste weken regende het berichten over uitgaande transfers van Anthony Limbombe en Wesley Moraes, maar tot op heden zijn ze allebei nog in loondienst van Club Brugge. 

Huddersfield Town trok stevig aan de mouw van Limbombe en wou zelfs tot 15 miljoen euro geven, maar er is nog geen overeenkomst tussen de drie partijen. Wesley werd dan weer in verband gebracht met een overgang naar Lazio, maar volgens sommige bronnen zou de Braziliaan plots geen prioriteit meer zijn voor de Italianen.

Ook Abdoulay Diaby kwam in aanmerking voor een uitgaande transfer, maar tot op heden blijven concrete biedingen die aan de verwachtingen voldoen uit. Hetzelfde geldt voor Stefano Denswil. Hij hoopte op een transfer, maar 2 weken voor de competitiestart zijn zowel Limbombe, Wesley, Diaby als Denswil nog altijd spelers van Blauw-zwart.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.