‘Vadis Odjidja tekent contract bij Belgische topclub’

Vadis Odjidja-Ofoe (Club Brugge)

21 juli 2018 14:29 - Vadis Odjidja keert terug naar de Belgische competitie en gaat aan de slag bij een concurrent van Club. Althans als we de berichtgeving van de kranten van het Mediahuis mogen geloven. 

Vadis staat onder contract bij Olympiakos uit Griekenland, maar mist de partij van deze middag om 15u tegen Racing Genk. De reden is dat hij op weg is naar Gent om een contract te tekenen bij de Buffalo’s. Bij die club maakte Vadis ook een groot deel van zijn jeugdopleiding mee. De middenvelder kwam daarna uit voor Anderlecht, Hamburg, Club, Norwich en Legia Warschau.

UPDATE: Inmiddels ook officieel bevestigd door AA Gent 

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.