Vanlerberghe geeft duidelijk signaal na matige oefenpartij Mechelen

19 juli 2018 12:41 - Club Brugge speelde gisterenavond vriendschappelijk 0-0 gelijk in Tongeren tegen KV Mechelen. In een gezapige wedstrijd vielen nauwelijks doelkansen te noteren. Bovendien werd de partij nog onderbroken door supportersrellen.

Club begon aan de match met Horvath, Scholz, Schoonbaert, Peres, Tomecak, Baiye, Vanlerberghe, Refaelov, Diatta, Dennis en Openda. Na de pauze vielen Hubert, Touba en Coopman in voor Horvath, Scholz en Tomecak.

“De omstandigheden waren niet honderd procent. We zaten twee en een half uur in de bus, we speelden op een kunstgrasveld en het was heel warm. Het was ook een heel klein veld, met weinig ruimte. Toch moeten we toch beter kunnen doen. Het was een goede training vandaag, ook niet meer dan dat. Zondag gaan we honderd procent zijn en de Supercup pakken”, gaf Jordi Vanlerberghe na de match een duidelijk signaal aan ClubTV.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.